Contact rapid:

Telefon:

021.320.20.37

Email:

office@cmmh.ro

Adresa:

Calea 13 Septembrie, nr. 193, Sector 5, Bucuresti, 050733, Romania

Trebuie stiut faptul ca dermatita seboreica este o afectiune inflamatorie superficiala destul de des intalnita, care evolueaza cu perioade de exacerbare si remisiune, cu distributie si tablou clinic tipice si care afecteaza tegumentul din zonele bogate in glande sebacee, in special scalpul, fata, pliurile nazolabiale, sprancenele si regiunile postauriculara, toracele anterior si toracele postero-superior.

Fumatul, este un factor nociv pentru organism si dupa cum bine stim acesta dauneaza grav sanatatii.

Probabil orice fumator a incercat cel putin o data in viata sa renunte la fumat, iar odata adoptata aceasta decizie a resimtit si efectele negative ale renuntatului la fumat. Acestea apar in momentul in care ogranismul nu mai primeste nicotina (subtanta de care devine dependent prin fumat) si se manifesta prin dureri de cap, tremuratul mainilor, scaderea puterii de concentrare si chiar irascibilitate.

Intretinere sanatate


Importanta analizelor

Analizele de laborator sunt instrumente eficiente de evaluare a starii de sanatate a pacientilor. Este important de stiut ca rezultatele analizelor pot fi in afara valorilor normale dintr-o multime de motive. Aceste variatii pot avea la origine aspecte ca preferintele dietetice, varsta , sexul, ciclul menstrual, gradul de activitate fizica, medicamente administrate, consumul de alcool si alti factori nu neaparat legati de aspecte patologice.

Rezultate anormale

Orice rezultat anormal trebuie discutat cu medicul dvs. Este imposibil a se pune un diagnostic precis numai pe baza analizelor de sange, dar este la fel de adevarat ca aceste analize pot sa va ajute sa aflati mai multe despre corpul dumneavoastra si sa detectati din timp posibilele probleme, astfel incat un tratament sa fie cat mai eficient.

Valori normale specifice laboratorului

Laboratorul CMMH a stabilit majoritatea valorilor normale conform specificatiilor producatorului reactivilor, a discutiilor cu medicii colaboratori si in functie de metoda utilizata. In general 95% din pacientii sanatosi trebuie sa se incadreze in valorile normale. Restul de 5% sunt pacienti sanatosi care nu se incadreaza intre aceste valori. Rezultatele anormale nu inseamna neaparat ca acesti pacienti sunt bolnavi. Statistic, daca ati efectuat un grup de 20-30 de analize individuale, exista o probabilitate mare ca una sau doua analize sa fie usor in afara valorilor normale. Motivul pentru care trebuie sa va consultati medicul este pentru ca acesta sa evalueze daca respectivele variatii sunt semnificative.

Analize medicale gratuite

Conform Legii 95/2006, asiguratii caselor de asigurari de sanatate au dreptul la o serie de investigatii paraclinice in ambulator, printre care se numara si analizele de laborator. Pentru a putea beneficia gratuit de analize in laboratorul CMMH, un pacient trebuie sa satisfaca urmatoarele conditii:
* sa fie asigurat la C.A.S.M.B
* medicul trimitator (de familie sau specialist) sa aiba contract cu C.A.S.M.B
* sa prezinte un bilet de trimitere de analize tip, completat conform normelor

Chestionar de satisfactie